Vasastan, Örebro

Hertig Karls allé 7

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad fyra i Vasastan!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Nu har du möjligheten att förvärva en elegant fyrarumslägenhet i populära Vasastan. Ljuset strömmar in genom fönstren som vetter åt två håll och fyller varje hörn med en underbar atmosfär. På den generösa balkongen, kan du njuta och blicka ut över den charmiga innergården. En plats att koppla av på och njuta av friden med naturen precis runt hörnet.

Lägenheten är utrustad med separat badrum och toalett för att ge extra bekvämlighet i vardagen. Badrummet är stilrent kaklat och har en praktisk tvättavdelning som ger en modern touch. Varje gång du kliver in i detta vackra utrymme kommer du att känna den fräscha atmosfären.

Parkeringssökandet är historia här då föreningen erbjuder garageplatser att hyra (separat kö). Det välplanerade köket har alla bekvämligheter du kan önska dig, och med matplatsen intill blir det enkelt att samla vänner och familj för trevliga middagar och sociala stunder. En plats där du kan utveckla dina kulinariska färdigheter och skapa minnen som varar livet ut.

När du flyttar till Vasastan får du en perfekt mix av stadsmyller och grönska, paketerat i all den charmiga avspändhet som karaktäriserar boendet här. Service, nöjen, shopping och kommunikation - allt finns inom gångavstånd. Du har samtidigt nära till flera av stadens fina parker och bara hundra meter till de vackra promenadstråken längst Svartån.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna