Sörbyängen, Örebro

Senapsvägen 95

Såld
  • 3 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Senapsvägen 95, hörnet på en trivsam innergård finner ni en oas i hjärtat av Sörby!

I hörnet på en trivsam innergård finner ni en oas i hjärtat av Sörbyängen

I hörnet på en trivsam innergård finner ni en oas i hjärtat av Sörbyängen. Denna 3-rumslägenhet på 89 kvm är i unik i sitt slag, med bland annat stor insynsskyddad altan under tak och mysig veranda vid entrén, det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk livsstil.

Bakom en egen entré så erbjuds tre rum och 89 kvm och här har du gott om plats att skapa ditt eget personliga utrymme och inreda enligt din smak och stil. Här finns två sovrum i skilda delar av lägenheten med ett rymligt kök, en härlig terrass och ett trivsamt vardagsrum emellan. Om man önskar och har en stor familj, går vardagsrummet att avdela med en sovalkov. Badrummet är helkaklat och renoverat 2012 med dusch. till bostaden hör ett förråd som finns bredvid ingången.
På den bilfria innergården finns alla förutsättningar för barnens lek under grillkvällarna eller bara en trevlig avkoppling med grannar eller nära och kära.

Som boende i Sörbyängen så bor ni i en härlig gemenskap och särskilt i brf kryddan, här har ni även närhet till Sörbyvallen, Sörbybacken, förskola, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45, och endast en kort cykeltur på 10 min in till city och all dess utbud av restauranger, butiker och evenemang.

För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-732 00 94!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna