Sörbyängen, Örebro

Kumminvägen 48

  • 3 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 5 720 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkomna till Kumminvägen 48!

Snart öppnas dörren till unik bostad!

Här bor man ytterst bekvämt i ett plan men med radhuskänsla utöver det vanliga, njut av det stora uterummet, påta runt i den lilla trädgården eller gå över gatan via din egna entré och grind för att se barn/barnbarnen spela fotboll på Sörbyvallen.
Ni erbjuds 92 kvm i ett bra skick med ett mycket eftertraktat läge.
Stora ytor i alla rum alla ytskikt är ommålade och uppfräschade senaste åren, från vardagsrummet når du uterummet, sovrummen och köket och utgör hjärtat och själen i bostaden. Ni har även en egen tvättstuga i lägenheten.

På den bilfria innergården finns alla förutsättningar för barnens lek under grillkvällarna eller bara en trevlig avkoppling med grannar eller nära och kära. Föreningen har även en gemensam tvättstuga och ett övernattningsrum/festlokal.

Som boende i Sörbyängen så bor ni i en härlig gemenskap och särskilt i brf kryddan, här har ni även närhet till Sörbyvallen, Sörbybacken, förskola, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45, och endast en kort cykeltur på 10 min in till city och all dess utbud av restauranger, butiker och evenemang.

Välkommen hem.

Boka visning

  • Bokad visning - välkommen med din anmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sörbyängen, Örebro

Kumminvägen 48

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.