Sörbyängen, Örebro

Kaprisvägen 1

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet med stor inglasad balkong!

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet på tredje våningen med en stor inglasad balkong som bjuder in till härliga soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

Stig in i en oas av ljus och välkomnande atmosfär. Här möts du av 3 rum och kök, där de två sovrummen med garderober ger utrymme för familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller gästrum. I anslutning till entrén finns en separat klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter och underlättar att hålla hemmet välorganiserat. Ett separat lägenhetsförråd hör också till lägenheten.

Ljusinsläppet från 3 olika väderstreck ger en känsla av harmoni och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens rutiner.

Parkeringsplatser med eller utan elbilsladdare finns tillgängliga för uthyrning med separat kö.

HSB Brf Basilikan i Örebro är en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad. I denna attraktiva förening finns en gemensam föreningslokal, övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och gemensam tvättstuga samt miljörum och cykelförråd. Det finns även en gemensam uteplats med grillmöjligheter.

Tilltalande läge med bekvämt avstånd till centrum och närhet till universitetet samt skönt promenadavstånd till matbutik, golfbana och vackra skogs- och strövområden. Busshållplats finns precis utanför huset.
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna