Sörbyängen, Örebro

Peppargatan 22

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

En fantastisk trea i populära sörbyängen!

Välkommen till Peppargatan 22, där en unik möjlighet öppnar sig i form av en välplanerad 3 rum och kök om 82 kvm. Varje kvadratmeter är omsorgsfullt utnyttjad för att skapa en perfekt balans mellan stil och funktion, vilket ger dig inte bara en bostad utan en hela livsstil!

Den extremt låga månadsavgiften på endast 1288 kr, där det mesta ingår, gör detta till en kostnadseffektiv boendelösning. Föreningen är välskött och stabil, vilket skapar en känsla av trygghet för alla dess medlemmar.

För att ytterligare förhöja boendekomforten väntar en spännande möjlighet för de nya ägarna, golvet i delar av lägenheten kommer att bytas ut. De nya ägarna kommer även att kunna njuta av en stor inglasad balkong med fantastisk utsikt mot Grönpepparparken. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, vilket ger ett fräscht och fint intryck. Dessutom erbjuder den rymliga sovrum och generösa sociala ytor, perfekta för umgänge och avkoppling. Varje lägenhet har ett eget förråd för extra förvaringsmöjligheter, och medlemmarna har tillgång till en härlig terrass som får nyttjas gemensamt. Det är en fantastisk chans att skapa ditt drömhem från grunden och sätta din egen prägel på varje hörn.

Belägen i det populära Sörbyängen har du nära till allt du behöver. Här kombineras utmärkta kommunikationer, grönområden och shoppingmöjligheter för att erbjuda dig inte bara en bostad, utan även ett bekvämt och centralt läge. Det är en unik möjlighet att inte bara äga en lägenhet, utan att omforma den till det perfekta hemmet i en trivsam och eftertraktad del av staden. Välkommen till din nya livsstil på Peppargatan 22!

Mer om mäklarna