Sörbyängen, Örebro

Peppargatan 27

REDO™
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

En fin trea i Sörbyängen med härligt ljusinsläpp!

Välkommen till denna fantastiska bostad på Peppargatan 27, i den populära stadsdelen Sörbyängen. Här förenas närheten till naturen med stadslivets bekvämligheter. Lägenheten, med en rymlig balkong i västerläge, bjuder in till underbara solnedgångar och en avslappnad atmosfär.

Det moderna köket från Vedum är välplanerat och inbjudande för matlagningsentusiaster. Badrummet, komplett med tvättmaskin och torktumlare, gör tvättningen enkel och smidig. Lägenheten är optimal för den som söker komfort och funktionalitet och passar perfekt för den som vill ha en bostad nära natur, restauranger, gym, mataffärer, förskolor och skolor.

Föreningens källare har ett uppvärmt garage med hiss, där medlemmarna kan hyra parkeringsplatser. Dessutom finns utomhusparkering med eluttag för medlemmarnas bekvämlighet. Lägenheten inkluderar även ett vindsförråd för extra förvaringsutrymme.

Brf Söderängarna består av 59 välskötta bostadslägenheter och har en stabil ekonomi. Föreningen har nyligen installerat solpaneler, en miljövänlig satsning som inte bara gynnar naturen utan också medlemmarnas plånböcker genom minskade energikostnader. Den låga avgiften, där värme ingår, gör detta till ett prisvärt boende.

Tveka inte att kontakta den ansvarige mäklaren redan idag för att boka en visningstid och uppleva denna underbara bostad på nära håll!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sörbyängen, Örebro

Peppargatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.