Sörbyängen, Örebro

Peppargatan 25

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

En stilren och modern trea i attraktivt område!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA DIN VISNINGSTID!

Välkommen till denna underbara bostad på Peppargatan 25, i den attraktiva stadsdelen Sörbyängen. Här får du enastående närhet till både naturen och stadslivet. Lägenheten har en stor balkong i västerläge, som bjuder på fantastiska solnedgångar och en avkopplande atmosfär. Dessutom kan du njuta av en privat tillvaro eftersom det knappt är någon insyn in i lägenheten.

Lägenheten är designad med fokus på härligt ljusinsläpp i hela bostaden, vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Det moderna och välplanerade köket från Vedum är en dröm för den som älskar att laga mat. Här finns gott om utrymme och de senaste bekvämligheterna.
Det stora helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvätten till en enkel och smidig uppgift. Dessutom finns en fransk-balkong och praktisk walk-in closet i det stora sovrummet, vilket tillför en lyxig och bekväm känsla.

Denna lägenhet är en dröm för den som söker både komfort och stil och är perfekt för dig som vill ha en bostad där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Missa inte chansen att bo i detta eleganta och funktionella hem med närhet till natur, restauranger, gym, mataffärer, förskolor och skolor.

I föreningens källare finns ett uppvärmt garage med en hiss som går ända ner, där medlemmarna har möjlighet att hyra parkeringsplatser. Utöver garaget finns det även utomhusparkering med eluttag för medlemmarnas bekvämlighet. Lägenheten har också tillgång till ett vindsförråd som tillhör bostaden.

Brf Söderängarna består av 59 bostadslägenheter och är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har bland annat installerat solpaneler under 2021. Denna gröna satsning gynnar inte bara miljön utan även medlemmarnas plånböcker genom minskade energikostnader. Här bor du både bekvämt och billigt i och med den låga avgiften där bland annat värme ingår.

Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visningstid!

Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

Mer om mäklarna