Sörby/Eklunda, Örebro

Esbjörnsgatan 48

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till din framtida oas i Sörby/Esbjörnsgatan 48!

Detta naturnära radhus är det perfekta hemmet för dig som älskar att vara omgiven av grönska och samtidigt vill ha närhet till stadens puls.
Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi vilket ger dig trygghet och en bra grund för en bekymmersfri vardag.

Med Esbjörnsgatan 48 som din adress har du ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finns utmärkta kommunikationer och bekvämligheter inom räckhåll.

Med ett suveränt läge, på en insynsskyddad soldränkt tomt mitt i Sörby/Eklundas eftersökta, barnrika villakvarter finner ni detta inbjudande radhus i två plan, som genomgripande renoverats genom åren såväl in- som utvändigt. Omedelbart blir man varse själen, den varma atmosfären och harmonin som går som en röd tråd genom hemmet. Detta charmiga radhus sträcker sig över två våningar och erbjuder 78 kvadratmeter av välplanerade ytor. Här finns gott om plats för att skapa ditt drömboende.
På entréplanet ryms en stor hall, generösa sällskapsytor, trivsamt kök i öppen planlösning med matrummet och utgång till altan i söder. Här finns fina parkettgolv och rikliga ljusflöden genom stora fönsterpartier. På övre plan två rymliga sovrum, stort badrum.
Den välskötta trädgårdstomten i söder lämpar sig väl för barnens lek på de plana gräsytorna, såsom odling i det lilla växthuset. Källarförråd.
Föreningen har även gemensamt förråd där man kan låna skottkärra, trädgårdsredskap till och med en släpkärra att hyra mot en liten kostnad.

Gillar du långpromenader kan du vandra från Esbjörnsgatan till Naturens hus för en god fika eller varför inte styra kosan till Sörbybacken med det vackra naturreservatet som finns runt hörnet. Elljusspår finns för dig som vill ut och jogga. Här finns möjligheten att leva det härliga stadslivet samtidigt som du kan komma hem till lugnet.
Med bara två km till centrala Örebro cyklar du in till city på 10 minuter, bilen kan du parkera på din plats precis framför entrén. I närheten av bostaden finns god service i form av förskolor och skolor, vårdcentral, tandläkare och den populära Sörbybacken samt närhet till Gustavsviks golfbana. Förutom alla goda servicemöjligheter är Sörby ett område med både närhet till friluftsliv och natur. Universitet ligger på cykelavstånd. Kommunikationsmöjligheterna är goda med tåg, regionbussar och stadsbussar en cykeltur bort.
P-plats för besökande finns med infart från Hemmansvägen.

Föreningen är stabil och välskött med trivsam stämning och fördelaktiga avgifter. Välskötta utemiljöer.

Det här radhuset i två plan är som gjord för den som älskar citylivet, men ändå vill bo med lugnet som granne.

Kontakta fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-7320104 för visning.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna