Solhaga, Örebro

Solursgränd 7

Såld
  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

Bo billigt med stor, mysig och lummig uteplats!

Välkommen till denna enrummare i hjärtat av Solhaga med en mycket förmånlig månadskostnad. Här bor du på 33 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En yteffektiv bostad vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor, mysig och lummig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från köket och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela morgonen och förmiddagen och rymmer gott om plats för soffgrupp. Modernt kök med delad kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och yta för matplats. Allrum med gott om förvaring i form av platsbyggda garderober där du enkelt kan möblera upp för tv-mys och sovplats i ett! Ljust och stort badrum med helkaklade väggar, dusch, tvättmaskin och WC.

Möjlighet till flexibelt tillträde!

Brf Soluret är en välskött förening med en härlig gemenskap och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig trädgård, stort vindsförråd med hiss hela vägen upp, tvättstuga och övernattningslägenhet. Parkera enkelt bilen för endast 150kr/månad (separat kö tillämpas) i anslutning till bostaden och gästerna kan praktiskt parkera på besöksparkering för endast 2kr/timme.

Inom kort gångavstånd erbjuder närområdet förskolor, matbutiken ICA supermarket Haga City, Haga Centrum med bibliotek, badhus och gym. Karlslunds herrgård med vackra promenadstråk är optimalt för lördagsutflykten med familjen och vovven.

Kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan, 076 677 18 62.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna