Solhaga, Örebro

Stödjegränd 16

Såld
  • 3 rum
  • 85,5 kvm
  • Bostadsrätt

3:a med uteplats och hörnläge! Dubbla toaletter!

I utkanten av Karlslunds herrgårdsmiljöer ligger trivsamma Solhaga!

Här möts man av föreningens vackra parkmiljöer som ger en trivsam inramning till bland annat denna bostad som med lugn hörnläge i markplan erbjuder ett ljust och välkomnande hem med bland annat uteplats i söderläge och dubbla toaletter.

Bostaden är från början en 4:a men som gjort om till en 3:a vilket ger bostaden 2 rymliga sovrum separat placerade från varandra. Här finns även ett ordentligt kök ( nya luckor från Härjedalskök bytta ca 2021) och rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen.

Intill entrédörren ligger bostadsförrådet lätt tillgängligt och varmt.

Vid köpet ingår 5 871 :- i lägenhetens inre fond detta är ett belopp som en ny ägare kan renovera bostaden för om man exempelvis vill tapetsera, byta golv eller dylikt. Man kan ta ut lite i taget eller allt i ett svep! Varje månad ökar beloppet med 262:- en summa som tas från månadsavgiften som ett typ av eget sparande inför framtida förbättringar/renoveringar.

Föreningen har flertalet parkeringsalternativ för närvarande finns p-platser med eller utan laddstolpe ledigt, garageplatser är kö. Föreningen erbjuder även däckförvaring mm.

BRF Solhaga är en populär förening ca 3 km från stan som erbjuder bilfria innergårdar med en grönskande parkmiljö. Här är det gångavstånd till mataffär, restauranger, vårdcentral och busshållplats med direktanslutning mot city. För den som vill njuta av naturen finns vackra strövområden runt Karlslunds herrgård samt belyst motionsspår i Karslundsskogen.

Visningen sker med bokning för att vi inte ska bli för många i bostaden samtidigt.

Boka en ankomsttid genom annonsen eller kontakta ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna