Södra Lindhult, Örebro

Norra Belltorpsvägen 25

  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 5 742 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Högst upp i huset med fönster i tre väderstreck!

Välkomna till denna förtjusande lägenhet med optimalt läge på översta våningen! Här bor man ostört och kan njuta av fridfullheten med ljusinsläpp från tre väderstreck och en milsvid utsikt som berör. Generös inglasad balkong i skönt västerläge med uppskattad kvälls- och eftermiddagssol.

Bostaden har en mycket trivsam planlösning som, tillsammans med den väl tilltagna takhöjden, levererar flödande ljus och rymd. Härliga sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum som möts i en tilltalande öppen planlösning. Härifrån når man även den inglasade balkongen, som förlänger sällskapsytorna och tillsammans skapar uppskattade utrymmen för vardagens samvaro i familj och goda vänners lag.
Utöver detta inrymmer bostaden ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt två stora sovrum, varav ett master med platsbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen har en välkomnande känsla och praktisk förvaring med klädkammare som är belägen i direkt anslutning till entrén.

Till lägenheten hör ett separat förråd. I byggnaden finns hiss, barnvagnsförråd och gemensam tvättstuga. I angränsande byggnad (Norra Belltorpsvägen 27) finns den populära lokalen med övernattningsmöjlighet. På föreningens innergård finns miljörum, cykelförråd och lägenhetsförråd.

Södra Lindhult är ett populärt och eftertraktat bostadsområde, som levererar närhet till allt man behöver. I närområdet finns bra bussförbindelser, förskola och fridfulla grön- och strövområden. Bekvämt promenad- och cykelavstånd till bra närservice med skola, vårdcentral, matbutiken ICA Parken och mycket mer. I närheten finns även Marieberg Galleria, med sitt heltäckande utbud av shopping och upplevelser.

Här bor man i ett modernt och kompromisslöst boende.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Lindhult, Örebro

Norra Belltorpsvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.