Södra Ladugårdsängen, Örebro

Lillbackavägen 9

  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 700 000 kr
Månadsavgift: 4 052 kr/mån

Välkommen till ditt framtida oas på Lillbackavägen 9 i Örebro

Välkommen till din framtida oas på Lillbackavägen 9 i Örebro! Här hälsar vi dig välkommen hem till en plats där varje detalj har omsorgsfullt utformats för att skapa en harmonisk och inspirerande atmosfär. Lillbackavägen 9 erbjuder inte bara en bostad, utan en hel livsstil. En plats där du kan uppleva den perfekta balansen mellan stadslivets bekvämligheter och naturens skönhet.

Denna fantastiska egendom välkomnar dig med imponerande arkitektur och en varm, inbjudande känsla från första stund. De rymliga och ljusa rummen låter naturligt ljus flöda in, vilket skapar en känsla av luftighet och rymd. Varje rum är smakfullt inrett med högkvalitativa materialval och eleganta detaljer för att ge en atmosfär av komfort och stil. Köket utgör hjärtat av hemmet och här är inget undantag. Generösa förvaringsutrymmen och en öppen layout blir det enkelt att skapa minnesvärda måltider och samlas med nära och kära för middagar och festligheter.

Läget är en annan aspekt som gör Lillbackavägen 9 till det perfekta hemmet. Med närhet till allt du behöver som skolor, shopping, restauranger och kommunikation, blir vardagen både smidig och bekväm. Samtidigt ger den lugna och fridfulla omgivningen en känsla av avskildhet och ro, vilket gör det till den ultimata platsen att komma hem till efter en hektisk dag.

Så varför vänta? Ta chansen att uppleva det bästa av Örebros livsstil genom att göra Lillbackavägen 9 till ditt nya hem. Kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se för att boka din visning och låt drömmen bli verklighet!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södra Ladugårdsängen, Örebro

Lillbackavägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.