Södra Ladugårdsängen, Örebro

Kabingatan 4C

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

En elegant och modern tvåa högst upp i huset!

Ljus och välplanerad tvåa högst upp i huset med en generös yta på 63 kvm i populära Södra ladugårdsängen.

Denna bostad erbjuder bekvämlighet med ett fullt utrustat modernt kök i en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet.
Badrummet är stilrent med helkaklade väggar, golvvärme, en rymlig dusch och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare.
Sovrummet är rymligt och har en fantastisk walk-in closet som tillför en lyxig känsla och bekvämlighet. Dessutom finns det generöst med förvaringsutrymme i hallen med en rymlig skjutdörrsgarderob.
Hela bostaden pryds av vackert genomgående parkettgolv, medan hallen och badrummet har klinkergolv.

Det som gör lägenheten extra elegant är den fantastiska balkongen som fångar solen på eftermiddagen och kvällen, erbjuder en förtrollande utsikt och avskildhet.
I bostadsrättsföreningen Vingen finns en gemensam föreningslokal och en trevlig uteplats som medlemmarna kan använda. Dessutom erbjuder föreningen en bekväm gästlägenhet som kan hyras för övernattande besökare samt en välutrustad tvättstuga som är ett praktiskt komplement till ditt eget hem.

Under byggnaden finns ett rymligt garage som kan nås från samtliga trapphus, vilket gör det väldigt smidigt och bekvämt att parkera din bil. För cykelfantasterna finns gott om cykelparkering både inomhus och utomhus.
Läget i den populära stadsdelen Södra ladugårdsängen är särskilt fördelaktigt med endast 2 kilometers avstånd till centrum och utmärkta kollektivtrafik förbindelser. Här kan du njuta av vackra naturområden och en närbelägen golfbana. Dessutom finns stort utbud av restauranger i närheten.

Kontakta mäklaren för mer information!
Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

Mer om mäklarna