Södra Ladugårdsängen, Örebro

Termikgatan 49E

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt enrummare ett stenkast från allt

Varmt välkomna till Termikgatan 49E!
I denna magiska enrummare bor du med ett ultimat läge i hjärtat av Södra Ladugårdsängen. Ytsmart, välplanerad och otrolig fräsch är bara några av ledorden här. Den här bostaden passar lika bra till studenten, till singelhushållet eller till er som vill downsizea och bo areasmart och bekvämt.

Höjdpunkten är absolut balkongen i ett soligt och vackert söderläge. Här har du helt fri sikt hela vägen ut över golfbanan. Avnjut eftermiddagskaffet i lugn och ro samtidigt som favoritboken eller studentlitteraturen läses. Köket är välutrustat med diskmaskin, ugn, micro, delad kyl och frys och induktionshäll. Med den härliga och öppna planlösningen bjuder bostaden på en ljus och härligt känsla. Låt middagsgästerna bekväm slå sig ner och inmundiga tilltugg medan värden tillagar favoritreceptet till middagen. Ett helkaklat badrum med bland annat kombinerad tvätt och torktumlare, dusch och modernt spegelskåp med tillhörande kommod. Gott om förvaring i form av garderober i direkt anslutning till entrén och sängplats. Till bostaden hör även ett förråd.

Närområdet erbjuder närhet till alla bekvämligheter som önskas. Här bor du dessutom med cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till citypulsen, universitetet och självklart golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Brf Södra Ladugårdsängen 1 ger dig som boende här många mervärden. Föreningen har hela tre takterrasser med lokal som för föreningens medlemmar kan nyttjas till trevliga tillställningar med en oslagbar vy. Terrass två utrustad för väldigt fina odlingsmöjligheter. Utöver detta kan man skönt slå sig ner i en solstol under parasollerna som ger en skön skugga under solens varmaste timmar. Dessutom finns även en relaxavdelning med bastu. Allt kan simpelt bokas kostnadsfritt via DinBox. Bilen kan bekvämt parkeras i garaget samt att föreningen tillhandahåller möjlighet att hyra elbil. Smidigt kan cykeln parkeras och här finner vi både cykelpump, verktyg och tvättmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna