Slussen, Örebro

Cv-Gatan 103A

  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 695 000 kr
Månadsavgift: 6 328 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lägenheten med ljus och rymd är en självklarhet i detta härliga boende.

Upptäck denna mycket trevliga lägenhet högt upp i huset, med hiss och med en rymlig balkong och en rad förmåner som kommer att förvandla din vardag. Belägen i det idylliska området Slussen, erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet för dig att bo i harmoni med både natur och stadsliv.

Denna fantastiska bostad i Slussen erbjuder en unik och exklusiv livsstil. Belägen högt upp i huset, bjuder den på en imponerande boyta om 99 kvadratmeter. Här finner du en omsorgsfullt utformad planlösning med generösa utrymmen och stilrena detaljer.
Väl inne i bostaden flödar ljuset in genom de många fönstren och skapar en trivsam atmosfär, det ger nästan en huskänsla då fönster finns i tre väderstreck. Bekvämligheter så som Master Bedroom med bla. klädkammare samt sep toalett on suite. I det helkaklade badrummet med dusch, separat klädvårdsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Gott om förvaringslösningar samt tillhörande förråd på hela 5 kvadratmeter med fönster, som gör det möjligt att användas som ett extra rum, precis innanför lägenhetsdörren, skapar en praktisk vardag. Köket är modernt och fullutrustat med dubbla kyl & frys. Det generösa vardagsrummet öppnar upp till en rymlig balkong som kan glasas in efter önskemål. Här kan du avnjuta kvällssolen och även blicka bort mot Alnängarnas grönskande koloniområde. Bostaden erbjuder tre stycken rymliga sovrum.

På den skyddade innergården hittar du planteringar, en lekplats, sittplatser - allt för att främja gemenskap och umgänge. Det är som att ha din egen privata park precis utanför dörren.
Här bor man i en välskött förening strax intill Svartån och alldeles i närområdet finns allt från café och mataffär till skola, småbåtshamn, härliga motionsområden och promenadstråk. På bekvämt cykelavstånd finner du Örebro centrum, Universitets sjukhuset, Campusområdet.

Välkommen till ditt nya drömhem i Slussen!

Brf Slussporten är en stabil & välskött förening om totalt 76 lägenheter. Parkeringsplatser finns att hyra och föreningen har nyligen installerat elbilsladdare. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt!

Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 5 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg.
Slussen är ett utav Örebros finaste områden och har en utmärkt placering med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren. Du har även närhet till stora matbutiker som Coop och Willys, gym och en mängd restauranger.

Kontakta mäklare Paola Ingeby för boka visning.
070 - 732 01 04.
Alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se

Välkommen Hem.

Boka visning

  • Anmälan krävs. Klicka på "boka visning" för att boka plats på visningen.
    Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen, Örebro

Cv-Gatan 103A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.