Rynningeåsen, Örebro

Värngatan 6I

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Modern gavelfyra med högt och fritt läge!

Här presenteras ett citynära boende som är beläget alldeles intill naturreservatet och dess fantastiska attribut! Denna smakfulla fyrarummare ligger högst upp i huset, med balkong i fritt västerläge och utsikt över omgivningen. Bostaden präglas av de öppna sällskapsytorna och det flödande ljusinsläppet som fönster i tre väderstreck levererar. Genomgående trendiga material som skapar en skön balans med inslag av stil, värme och personlighet. Ytsmart planlösning och en kompromisslös helhet med såväl praktiska som estetiska fördelar. Luftiga sällskapsytor som vävs samman via den öppna planlösningen mellan det härliga köket och vardagsrummet. En uppskattad och självklar knytpunkt för umgänge och avkoppling. Tre bra sovrum med garderobsförvaring. Rymligt badrum med egen tvättmaskin. I anslutning till entrén finns även en loftgångsbalkong med lugnt läge mot föreningens innergård och den grönskande naturen som kuliss. En favoritplats för morgonkaffet.
Gott om förvaring med dubbla förråd/klädkammare. Till lägenheten hör dessutom ett separat förråd som är belägen i fristående byggnad på innergården.

Här bor man kant i kant med Rynningevikens naturreservat med sin fantastiska och omväxlande natur. Här kan man njuta av rogivande strövområden och uppskattade utflyktspunkter med bland annat omåttligt populära Naturens hus samt Stora Hjortstorps gård.
Samtidigt så har man bekvämt cykel- och promenadavstånd till stadens utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det direkta närområdet erbjuder goda busskommunikationer och ett tillfredställande utbud av bra närservice, med bland annat förskola, matbutik och gym.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna