Rynningeåsen, Örebro

Hindergårdsgatan 49B

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt radhus beläget i omtyckta Rynningeviken

Yteffektiv, ljus och hemtrevlig lägenhet om 80 kvadratmeter i omtyckta och fridfulla Rynningeåsen.

I ett av föreningen bästa lägen med uteplats mot lugn och stillsam innergård finner vi detta charmiga och inbjudande radhus!
Från boendet har ni gångavstånd till Hjälmaren och Rynningeviken!

Stabil förening där parkeringsplats, värme, va, tv, och breband ingår i avgiften. Dessutom ett rymligt förråd på innergården.

Ni välkomnas in till ett boende med ljust och hemtrevligt intryck, stora fönsterpartier med genomgående smakfulla färg- och materialval. 80 välplanerade kvm fördelar sig över 3 rok, öppna sociala ytor på entréplanet med kök och vardagsrum. Från vardagsrummet tar vi oss ut mot den självklara oasen i form av uteplats i soligt västerläge där man med fördel kan njuta av både umgänge, lek och grill. Entréplanet är dessutom utrustad med behaglig golvvärme samt ett fräscht helkaklat badrum.
Övervåningen bjuder in till mer privata utrymmen som 2 sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum med tvätt avdelning och behaglig golvvärme! Från övervåningen tar vi oss smidigt ut mot den praktiska balkongen som också bjuder på ett härligt västerläge.

Bostaden är belägen i Rynningeåsen, ett mycket familjärt område välplacerat i Örebro med närhet till såväl City, Universitetssjukhuset som vackra naturreservatet Rynningeviken som sammanflätar flera av Örebros sjönära promenadstråk vid Hjälmarens strand med flertalet vackra sittplatser och värmestugor. För dig som pendlar till annan ort når du snabbt resecentrum för kollektiv trafik eller E18/E20 med bil.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för er intresseanmälan, 073- 913 32 65.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna