Rynningeåsen, Örebro

Hindergårdsgatan 10A

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig etta på Hindergårdsgatan 10A

En kvadratsmart etta som enkelt kan göras om till en 2 rok till ett mycket förmånligt pris!

Varmt välkommen till Hindergårdsgatan 10A, där en unik möjlighet väntar dig. Denna charmiga etta på 35 kvm, kombinerar smart planering med mysig atmosfär. Med en mysig uteplats är denna bostad en riktig pärla och passar perfekt för studenter, som övernattningslägenhet eller för dig som står inför din första bostadsinvestering.

Hemmet erbjuder en modern etta där den öppna planlösningen bjuder på fint ljusinsläpp och ytan mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd. Ljusa färger och noggrant utvalda detaljer ger varje vrå en inbjudande atmosfär. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch, kommod, golvvärme, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Den privata uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och mysiga kvällar med familj och vänner. Till bostaden finns även ett förråd i markplan där du enkelt kan ställa in cykeln eller barnvagnen.

För den studerande ligger Hindergårdsgatan endast 4 km från universitetet. För den som söker en övernattningslägenhet blir detta inte bara en praktisk lösning utan även en plats där dina gäster kommer känna sig välkomna. Och för dig som står inför sitt första bostadsköp är detta en idealisk startpunkt. En lägenhet som både är funktionell och charmig, där varje kvadratmeter är tänkt att göra ditt boende så smidigt som möjligt.
Omgivningen på Hindergårdsgatan är lika inbjudande som själva bostaden. Läget ger dig närhet till shopping, matbutik, gym, bra kommunikationer, samt cykelväg till city. Samtidigt erbjuds trevliga promenadvägar, fina skogspartier, och närhet till Naturens hus och Rynningeviken.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig för mer information,
072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna