Rynninge, Örebro

Kaserngården 12

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med fin, ljus och inglasad balkong!

Välkommen till denna öppna trea med balkong som erbjuder fina möjligheter till avkoppling och umgänge i friska luften!

Här möts du av en öppen och smart planerad lägenhet som badar i fantastiskt ljus. Boendet är inte bara praktiskt utan även bekvämt, skapat för att göra vardagen enklare och mer njutbar.

Den inbjudande hallen ger genast ett hemtrevligt intryck och leder vidare till ett öppet och lättmöblerat vardagsrum. Det stilrena köket imponerar med generösa arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter och eleganta vita skåpluckor. Det större sovrummet är rymligt och mysigt med platsbyggda garderober, vackert ljusinsläpp och gott om plats för en dubbelsäng. Dessutom finns ett mindre sovrum, perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är både fint, stort och funktionellt med toalett, duschkabin, kommod och ett praktiskt badrumsskåp. För extra bekvämlighet har bostaden även en fin och praktisk gästtoalett.

För de som drömmer om utevistelse erbjuder denna trea något särskilt. Den ljusa och inglasade balkongen höjer verkligen livskvaliteten och ger möjlighet att njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Med lättmöblerade ytor och sol hela dagen är balkongen en förlängning av ditt hem.

Läget är enastående, med närhet till ICA Längbrotorg och I3 sportcenter. Rynningeviken och Örebro Universitetssjukhus ligger inom promenadavstånd, med Örebro city en bekväm bit bort. Här får du det bästa av två världar ? lugnet i omgivningen och närheten till allt Örebro har att erbjuda för den familj som söker bekvämt boende.

Varmt välkommen till visningen för att uppleva denna fantastiska bostad!

Mer om mäklarna