Pråmkajen, Örebro

Pråmkajen 50

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea med ett förstklassigt läge!

En mycket trivsam och tilltalande gaveltrea med luftiga sällskapsytor och ljust genomgångsläge. Dubbla uteplatser med många härliga soltimmar.

Ett av stadens mest eftertraktade lägen! Granne med å promenaden, Svartån och naturen runt hörnet!

Härmed välkomnas ni till omåttligt populära Pråmkajen. Området förser er med det bästa av 2 världar, dels närheten till centrum och några steg från porten har vi Oset och Naturens hus med praktfulla träd och glittrande vatten, utegym och mycket mer. Stadsparken är magisk - med all natur, vattenstråk och Stadsträdgården, där kan du äta gott och lyssna på konserter under sommarhalvåret. Passa på att prova något gott från Jeremias Bageriet - en lokal favorit.

Ni möts av en rymlig hall med rak siktlinje genom vardagsrum, ut på uteplatsen och mot ån. Inbjudande kök, rikligt med förvaring och full maskinell komfort. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och trevligt umgänge. Utgång mot uteplatsen med förlängd trätrall och gräsyta plats för loungedel samt matplats, rikligt med eftermiddag samt kvällssol. Här kan man med fördel avrunda kvällarna med god mat och ett glas vin.
Dubbla sovrum, den ena med ingång till walk-in-closet.
Bekvämligheter som helkaklat badrum med golvvärme samt en separat tvättstuga. Förråd finns i anslutning till Entrén!

Boendet passar perfekt för pensionärsparet som kommer från något större och inte vill kompromissa med livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf Åstaden är belägen vid den vackra åpromenaden och erbjuder ett av Örebros bästa naturnära lägen! Härifrån tar man sig lätt ut mot naturreservatet vid Hjälmaren samtidigt som cityutbudet finns en inom skönt promenadavstånd.
Populära Hamnkrogen samt småbåtshamnen finner ni ett stenkast bort.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna