Öster, Örebro

Sturegatan 48

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Unik lägenhet på Öster byggår 1929 med stor altan i söderläge!

Välkommen till en hemtrevlig och ljus sekelskiftesdröm med stor, mysig och insynsskyddad altan och ett centralt och attraktivt läge.

I hjärtat av Öster finns nu denna välplanerade tvåa till salu. Bostaden är belägen i vacker fastighet från 1929 på ena hörnet i huset vilket gör att du får fönster i hela tre väderstreck!

Via köket hittar vi utgången till bostadens stora och insynsskyddade altan med sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Den privata atmosfären tillsammans med den lummiga trädgården gör att du får känslan av att bo i en villa!

Köket är renoverat med väl tilltänkta lösningar och exklusiva materialval. Här finns bland annat klinkergolv med golvvärme, integrerad kyl och frys samt vinkyl. Bänkskiva i granit och ett snyggt platsbyggt kök i ask. Resterande del bostaden har massiva trägolv. Vidare finner vi ett ljust och socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Sovrummet erbjuder gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och även plats för skrivbord. Badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. För bästa komfort finns även golvvärme och handdukstork. Det är även förberett för tvättmaskin för den som önskar. Sammantaget är detta en oerhört välplanerad och hemtrevlig bostad som bör upplevas på plats.

Till lägenheten tillhör ett förråd och en nyligen renoverad tvättstuga i källaren. Det finns en lummig trädgård att tillgå där man även kan nyttja gemensam uteplats med utemöbler samt kyl och gillar ni att odla så finns det även tillgång till en egen pallkrage. Lägenheten helrenoverades under 2015-2016 och varje bostad är garanterad en parkeringsplats.

2020 installerades vinkyl, köksö, ny köksfläkt samt målning av ytskikt i hall och vardagsrum.

I Örebros mest attraktiva stadsdel Öster bor du centralt, attraktivt och vackert med närhet till bland annat vackra grönområden, restauranger och matbutik. Stadsparken ligger ett stenkast från lägenheten, city en kort promenad bort och Osets naturreservat ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Ny månadsavgift from 1/1-24 4.416kr samt p-avgift 500kr

Kontakta ansvarig mäklare Paola Ingeby mobil 070-732 01 04
Alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se

Välkommen Hem.

Fastighetsmäklare
Paola Ingeby
SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna