Öster ( Eyrafältet ), Örebro

Restalundsvägen 4

Såld
  • 3 rum
  • 68,2 kvm
  • Bostadsrätt

Bo med stil på Öster!

Varmt välkomna till Restalundsvägen 4!

Nu finns möjlighet för förhandsvisning på denna förstklassiga 3 :a med stor inglasad balkong som förlänger säsongen och ger bostaden ett " extra rum" som sammanflätas med matplats, vardagsrum och kök utrustad med vinkyl, kaffemaskin, hel kyl och frys med mera. Här finns även helkaklat badrum med golvvärme, samt tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin.

Stora sovrummet har ett svalt norrläge och gott om plats för dubbelsäng, här finns även flertalet garderober. Lilla sovrummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Till bostaden finns även separat förråd!

I direkt anslutning till våningsplanet finns en utgång till föreningarnas gemensamma trädgård med parkbänkar och pergola där man kan ta en kaffe i solen eller slå på grillen en fin sommarkväll.

I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband!

"Stadsvillorna" tillhör BRF Eyrafältet 3 en förening med få våningar per adress och få lägenheter per plan som ger en lugn och trivsam atmosfär mitt i city pulsen!

Att bo på Eyrafältet ger en " staden i staden" känsla med närhet till allt från sportevent, restauranger, gym med mera.
Läget ger er även ett perfekt avstånd till några av stadens större arbetsplatser så som Örebro Universitetet och Örebro universitetssjukhus.

Det gynnsamma läget ger även närhet till prisbelönta stadsparken och historiska Wadköping med dess restauranger och butiker med hantverk, dessutom når ni storslagen natur med vackra promenadstråk vid oset som går längst Hjälmarens kant inom 10 min cykeltur.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Mer om mäklarna