Örnsro, Örebro

Ånstagatan 1

  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 550 000 kr
Månadsavgift: 2 317 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Perfekt planerade tvåa i stabil förening och med låg månadsavgift!

Äntligen saluförs denna trivsamma och välplanerade tvåa i populära Brf Örebrohus nr 12.

Upptäck en lägenhet som bjuder in till en harmonisk atmosfär och generöst utrymme för både vardagliga aktiviteter och sociala tillställningar. Med smart utnyttjade ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum erbjuds en idealisk plats för umgänge med familj och vänner. Här har du möjlighet att sätta din alldeles egna prägel och skapa ditt drömhem!

Lägenhet om 62,5 kvm erbjuder en rymlig hall, ett kök med bra med förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Generöst vardagsrum i anslutning till balkongen som erbjuder många sköna soltimmar. Vidare in i bostaden finner du det rymliga och rogivande sovrummet samt det funktionella badrummet med wc, badkar och kommod. Bostaden har även bra förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober i både hall och sovrum.

Brf Örebrohus nr 12 är en obelånad och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Här finns innergårdar med trevliga uteplatser, grillplats, lekplats för barn, boulebana, hobbyrum och god tillgång på tvättstugor. Alla gemensamma utrymmen är renoverade senaste åren och i gott skick.

Boendet har ett utmärkt läge för dig/er som vill bo nära citypulsen men samtidigt nära vacker natur, alldeles runt hörnet finns härliga promenadstråk längs med Svartån.
Ta chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats och låt oss guida dig genom dess alla förtjänster.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka din personliga visning.

Välkommen till ditt nya hem på Ånstagatan 1.

Boka visning

  • Bokad visning. Välkommen med din anmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örnsro, Örebro

Ånstagatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.