Örebro centrum, Örebro

Klostergatan 18

  • 5 rum
  • 118,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 7 115 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

En rymlig femrummare med centralt läge!

Välkommen till Klostergatan 18, där denna imponerande lägenhet erbjuder både utrymme och centralt läge. Med en yta på 118,5 kvm fördelat på fem rum och kök, ger den gott om plats för familj och vänner. Med ett ypperligt centralt läge högt upp i huset och med en enastående balkong i soligt västerläge, njut av en härlig utsikt och generöst ljusinsläpp som fyller rummen. Med ett ypperligt läge i en av stans absolut bästa och tryggaste bostadsrättsföreningar.

I hjärtat av Örebro City har du nära till allt. Runt hörnet ligger Örebros vackra slott och Järntorget med dess utbud av både restauranger, apotek och konditori. Centralstation är belägen endast ett stenkast bort och Universitetssjukhuset på skönt promenadavstånd. Vill man avnjuta lugnet har man som boende i BRF Gillet tillgång till den grönskande och skyddade innergården. Möjligheten till att spendera tid med nära och kära samtidigt som grillen går varm och barnbarnen odlar i odlingslotterna finns med.

Brf Gillet är en stabil och mycket välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt hushållsel. Föreningen erbjuder generösa gemensamhetsutrymmen med bastu, gym, föreningslokal och övernattningsmöjlighet. Bekvämt med hiss som tar dig hela vägen upp. Dessutom finns ett väldigt rymligt förråd beläget på samma våningsplan.

Missa inte chansen att ta del av detta fantastiska boendekoncept på Klostergatan 18.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka din visningstid!
Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

Boka visning

  • Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örebro centrum, Örebro

Klostergatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.