Örebro centrum, Örebro

Klostergatan 18

Såld
  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt

Central tvåa med stor balkong i västerläge

Varmt välkomna till Klostergatan 18!
Med ett ypperligt centralt läge högt upp i huset och med en enastående balkong i soligt västerläge. Med ett enastående läge i en av stans absolut bästa och tryggaste bostadsrättsföreningar.

Genom hallen leds vi in i bostadens där gott om förvaring finns i form av platsbyggda garderober. Vardagsrummet bjuder på härliga ytor och magiskt ljusinsläpp. Följt av utgång till den stora balkongen i västerläge som förhöjer livskvalitén för dig som boende här. Avnjut solens värmande strålar med vänner och familj och lite eftermiddagsfika. Det välplanerade och utrustade köket med sprillans ny dubbelkyl och frys från LG (2024) och diskmaskin, fullkomligt badar i ljusinsläpp och bjuder in till matlagning. Sovrummet i bra storlek har plats för mycket förvaring. Badrummet är helkaklat med bland annat spotlights, dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

I hjärtat av Örebro City har du nära till allt. Runt hörnet ligger Örebros vackra slott och Järntorget med dess utbud av både restauranger, apotek och konditori. Centralstation är belägen endast ett stenkast bort och Universitetssjukhuset på skönt promenadavstånd. Vill man avnjuta lugnet har man som boende i BRF Gillet tillgång till den grönskande och skyddade innergården. Möjligheten till att spendera tid med nära och kära samtidigt som grillen går varm och barnbarnen odlar i odlingslotterna finns med.

Brf Gillet är en stabil och mycket välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt hushållsel efter egen förbrukning. Föreningen erbjuder generösa gemensamhetsutrymmen med bastu, gym, föreningslokal och övernattningsmöjlighet. Bekvämt med hiss som tar dig hela vägen upp.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna