Nyponlunden, Örebro

Aprikosgatan 11D

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Stilrent radhus i familjevänliga villakvarter!

Varmt välkomna till detta boende där en atmosfär av ljus och elegans skapar ro och harmoni i den hektiska vardagen. Med 80 kvadratmeter fördelade över tre rum och kök erbjuds en välplanerad yta. De öppna och sociala ytorna på entréplanet, med kök och vardagsrum, skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet leder dörren ut till en underbar oas i västerläge - uteplatsen utrustad med trätrall och elektrisk markis mot lugn innergård. Här kan man njuta av trevligt sällskap, lek och grillning.
Entréplanet bjuder också på bekvämligheter som behaglig golvvärme och ett fräscht helkaklat badrum. Dessutom finns en garanterad parkeringsplats inkluderad i avgiften.

Övervåningen bjuder in till mer privata utrymmen som 2 rymliga sovrum, klädkammare, ytterligare ett helkaklat badrum med tvätt avdelning och behaglig golvvärme! Från övervåningen tar vi oss smidigt ut mot den praktiska balkongen som bjuder på ett härligt västerläge.
Stabil förening med lugn och privat innergård, vilket bidrar till en avslappnad atmosfär. Dessutom ett rymligt förråd i anslutning till baksidan.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna