Nyponlunden, Örebro

Persikogatan 7K

  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 850 000 kr
Månadsavgift: 6 000 kr/mån

Radhus i attraktivt gavelläge med naturen som granne!

Möjligheten att förvärva ett charmigt och välplanerat radhus i en fridfull miljö, med gavelläge och naturen intill!

Varmt välkomna till Persikogatan 7k och detta trivsamma bostadsrättsradhus med villakänsla. Boendet sträcker sig över 99 kvadratmeter fördelade på två plan. Generösa fönsterpartier skapar en ljus och öppen atmosfär, med ett stort och lätt möblerat vardagsrum som smälter samman med det välutrustade köket. Från vardagsrummet leder dörren smidigt ut till den soliga och avskilda uteplatsen i västerläge. Här samspelar altanen och den gemensamma gräsytan för att skapa en trevlig utomhusmiljö, perfekt för barnens fria lek och där villakänslan verkligen kommer till sin rätt. På entréplanet finns även ett badrum med tvätt avdelning.

En trappa upp möts vi av de mer privata delarna, väl skyddade från insyn med fri sikt åt både öster och väster. Här finner vi ytterligare ett fräscht badrum och tre separata sovrum.

Bostaden erbjuder extra komfort med vattenburen golvvärme på entréplanet, vilket skapar en behaglig värme. Till bostaden hör även en parkeringsplats i närhet av entrén med plats för fordon samt ett rymligt förråd i en närliggande byggnad. Med detta radhus får du inte bara ett hem, utan en harmonisk och praktisk livsstil i en underbar omgivning.

Nyponlunden utgör ett familjevänligt område med en underbar blandning av radhus, villor och bostadshus. Tack vare dess attraktionskraft på barnfamiljer har området till och med fått sin egen förskola. Förutom den nära kopplingen till naturen erbjuder Nyponlunden även ett bekvämt avstånd till stadskärnan, som ni enkelt når med bil, cykel eller buss.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Boka visning

  • Bokad visning, varmt välkomna med er intresseanmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nyponlunden, Örebro

Persikogatan 7K

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.