Nya Hjärsta, Örebro

Byalagsgatan 4C

Såld
  • 4 rum
  • 95,7 kvm
  • Bostadsrätt

Radhus med stora möjligheter!

Varmt välkomna till Byalagsgatan 4C och detta väldisponerade radhus som erbjuder chansen att skapa ett hem att bo och trivas i länge!
Ni välkomnas en stabil och ekonomisk trygg förening där vatten, värme, bredband och tv inkluderas i avgiften!

Här erbjuds ett välbehållet och smart planerat radhus för familjen att skapa sitt framtida boende! Ett ypperligt tillfälle för er som vill sätta prägel på boendet efter egen smak och tycke. Med bostaden följer en inre reparationsfond på 32 469kr att nyttja vid eventuella renoveringar.

Hall med gott om förvaring via de inbygga garderoberna, rymligt kök, matplatsen smart intill, en glasvägg som smart skiljer matplats från vardagsrum och sist men inte minst landar man i det självklara uteplatsen i västerläge. Rikligt med eftermiddag samt kvällssol att avnjuta.
Övervåningen bjuder på hela 3 rymliga sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter.
I övrigt finner dubbla badrum, den ena med tvättmöjligheter.

Den här bostaden är som gjord för barnfamiljen!

Brf Byalaget är en populär och ekonomisk stabil förening där gemenskapen sätter sin naturliga prägel. lekplats skyddat i innergården mellan radhusen. Föreningen erbjuder cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

I Nya Hjärsta bor ni tryggt och familjevänligt med närhet till skolomsorg, närservice och bra busskommunikationer. Bekvämt gång- och cykelavstånd till såväl city som till fin natur med rogivande grön- och strövområden.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Mer om mäklarna