Nya Hjärsta, Örebro

Rättarevägen 33

  • 4 rum
  • 95,7 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 749 000 kr
Månadsavgift: 6 482 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Drömlilkt boende med ljus, grönska och himmelsk atmosfär

Unik och ljus bostadsrätt på Rättarevägen 33 i Örebro. Här möter du en modern twist och öppen planlösning som får varje dag att kännas som en sommardröm. Med närhet till barnvänliga områden, restauranger och matbutiker är detta ett prefekt boende. Varmt välkommen till Nya Hjärsta!

Välkommen till detta fantastiska radhus i hjärtat av Nya Hjärsta i Örebro. Med sin unika tvåplanslayout och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker både stil och gemenskap. Ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en underbar atmosfär för avkoppling och umgänge.

Stig ut på altanen och njut av den gröna gräsplätten, perfekt för lek och sommarfester. Detta barnvänliga område har även närhet till restauranger och matbutiker, vilket gör vardagen smidig och bekväm.
Med sina fyra rum och totalt 95,7 kvadratmeter är detta radhus en pärla för den som söker en rymlig bostad. Detta moderna kök stoltserar med en elegant köksö som ger extra arbetsyta och gör matlagning till en fröjd. Med två badrum, varav ett utrustat med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare, kommer alla dina behov att tillfredsställas. Dessutom erbjuder den generösa inre reparationsfonden möjligheter till framtidig renovering.
Det ljusa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning. För att inte tala om den praktiska klädförvaringen som gör att du kan hålla ordning och reda.

Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus på Rättarevägen 33. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck detta underbara hem med egna ögon!
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se om ni vill veta mer!

Boka visning

  • Anmälan krävs! Kontakta Dennis Hurtig på 072 050 32 32 för att boka din tid.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nya Hjärsta, Örebro

Rättarevägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.