Nya Hjärsta, ÖREBRO

Trollbärsgatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Lättskött radhus i populär förening!

Detta fantastiska hem erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, med 95 kvadratmeter fördelat över fyra rum och kök - allt smidigt i ett plan.

Här är föreningslivet en fröjd med otroligt låga avgifter och en stabil ekonomi. Värme, vatten, tv och bredband ingår. Dessutom säkrar den garanterade carportplatsen din bil en trygg plats.

Detta boende bjuder på en genomtänkt planlösning, generös takhöjd och extra ljusinsläpp i kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, ett välskött kök och badrum. Badrummet är flexibel och kan lätt återställas till ett separat badrum och wc efter dina önskemål.

Uteplatsen är en dröm med en lättskött trädgård i västerläge och en inglasad altan som bjuder in till avkoppling. För den trädgårdsintresserade finns även odlingslotter att utforska.

Föreningen erbjuder en rad förmåner såsom parkering för husvagnar/släpvagnar, tvättstuga, föreningslokal och en lekplats. Gemenskapen är kärnan här med kontinuerliga aktiviteter som planeras i föreningen.

Här bor hela familjen i lugna och trygga villakvarter med närhet till förskola, lågstadieskola, matbutiker och närservice. Närhet till grönområden med promenadstråk samt utegym gör livet bekvämt i Nya Hjärsta.
I populära Nya Hjärsta bor ni med närhet till det mesta med smidiga bil- och bussförbindelser in till Örebro C samt möjlighet för pendlaren att ansluta snabbt och smidigt till E18/E20.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna