Nya Hjärsta, Örebro

Allmogegatan 1

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelradhus med stort Inglasat uterum!

Välkommen till detta gavelradhus med ljusinsläpp från tre håll!

Tillfälle att förvärva ett renoverat gavelradhus med uteplats i västerläge!

Här erbjuds en bostad vars öppna ytor gör det lätt att inreda och möblera efter egen smak och tycke. Kliv in genom dörren och slås av ljuset och takhöjden som skapar en härlig atmosfär.
Hall med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober. Fräscht renoverat kök med nyare vitvaror. Matplatsen direkt i anslutning. Smakfullt renoverat badrum med tvätt avdelning för en bekvämare vardag. Sist men inte minst landar man i det självklara uterummet, där man med fördel kommer spendera många sköna sommarkvällar. Bostaden inrymmer också 2 rymliga sovrum varav den ena med en walk in closet!

Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. Den praktiska uteplatsen har utrymme för bubbelbad, grill samt matgrupp och mycket mer om så önskas. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Inglasade altanen nås via vardagsrummet, samt ett extra förråd som också ingår.

För din bil finns antingen möjlighet till parkering eller en garageplats att hyra till en förmånlig månadsavgift.
I Nya Hjärsta bor ni i ett tryggt och familjevänligt område med närhet till närservice, skolomsorg och bra busskommunikationer. Bekvämt gång- och cykelavstånd till såväl city som till fin natur med rogivande grön- och strövområden.
Brf Lyckebyån är en populär och ekonomisk stabil förening. Gemensamma utrymmen som festlokal, förråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen har nyligen bytt både fönster och tak i bostäderna.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna