Nya Hjärsta, Örebro

Allmogegatan 31

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelradhus med Inglasat uterum!

Välkommen till ditt framtida drömboende!

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus med gavelläge i ett plan! Med ca 79 välplanerade kvadratmeter, varav 3 rum och kök, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan komfort och stil. Stig in i en hall med generös förvaring via skjutdörrsgarderober, vidare finner vi ett stilfullt kök från 2019, komplett med förstklassiga Bosch-vitvaror för en lyxig köksupplevelse.

Matplatsen är smart placerad vid de extra gavelfönstren och öppnar upp för en härlig atmosfär. Uteplatsen i västerläge bjuder in till långa, soliga dagar och kvällar - perfekt för avkoppling, matlagning på grillen eller till och med ett bubbelbad.

Badrummet, renoverat och förstorat 2015, erbjuder en elegant mix av grå och vita toner, komplett med golvvärme och spotlights för en avslappnande atmosfär. Intill finns en separat tvättstuga med generös förvaring. Ytterligare ett extra förråd finns tillgängligt från uteplatsen.

För din bil finns antingen möjlighet till parkering eller en garageplats att hyra till en förmånlig månadsavgift.
I Nya Hjärsta bor ni i ett tryggt och familjevänligt område med närhet till närservice, skolomsorg och bra busskommunikationer. Bekvämt gång- och cykelavstånd till såväl city som till fin natur med rogivande grön- och strövområden.
Brf Lyckebyån är en populär och ekonomisk stabil förening. Gemensamma utrymmen som festlokal, förråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen har nyligen bytt både fönster och tak i bostäderna.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna