Norra Ormesta, Örebro

Ålholmsgatan 15

Såld
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3:a högst upp i huset med synliga takbjälkar, öppen planlösning och moderna bekvämligheter!

Charmig 3:a högst upp i huset med synliga takbjälkar, öppen planlösning och moderna bekvämligheter! AVGIFTSFRITT 24 MÅNADER - Kontakta Mäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för mer information!

AVGIFTSFRITT 24 MÅNADER - Kontakta Mäklaren för mer information!

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 61 kvm, belägen högst upp i huset och erbjuder en genomtänkt planlösning för optimalt utnyttjande av ytan. Här finner du en öppen och social planlösning som integrerar det moderna köket med vardagsrummet, perfekt för umgänge och trivsel. Modernt utrustat kök med alla bekvämligheter. Två rymliga sovrum, varav det ena med en praktisk klädkammare. Välutrustat badrum med bekväm kombimaskin. Förvaringsmöjligheter i en praktisk skjutdörrsgarderob i hallen.

Månadsavgiften täcker en rad bekvämligheter som värme, vatten, bredband och TV. Föreningen har ett kollektivt avtal för el och varmvatten, vilket ger dig en rättvis debitering baserad på faktisk förbrukning. Som en extra bonus ingår ett förråd på vinden, tillgängligt med hiss. Föreningen erbjuder också lediga parkeringsplatser för uthyrning! Bostaden är belägen i populära Norra Ormesta, med bekvämt cykelavstånd till både Örebro centrum och universitetet. Naturen är din granne med närheten till Oset och Rynningevikens naturreservat, samt en kort promenad till Hjälmaren. Kvarteret Hjälmare hage bjuder på en arkitektur som kombinerar det samtida med det traditionella. Här smälter husens former, material och kulörer samman med den lantliga omgivningen och skapar en harmonisk helhet.

På den gemensamma gården kan du njuta av häckar, planteringar och träd som skapar en trivsam atmosfär. Här finns utrymme för både aktiviteter och avkoppling, samt sociala möten med sittplatser i sol och skugga. Innergården är försedd med en vacker pergola, perfekt för samvaro med grannar och vänner. För bilägaren finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Denna lägenhet går inte bara att beskriva med ord och bör absolut upplevas på plats! Välkommen med din intresseanmälan.
Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-7320104
SkandiaMäklarna

Välkommen hem.

Mer om mäklarna