Norr, ÖREBRO

Rynningsbergsgatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till Rynningsbergsgatan 2!

Varmt välkomna till ert nya hem!

Denna rymliga och välplanerade tvåa om ca 55 kvm erbjuder en fridfull tillvaro högst upp i hörnet av huset. Med stora fönster och en förtjusande balkong blir detta ert eget ljusa och trivsamma hörn.
Lägenheten är i gott skick med ett stilrent kök renoverat 2021, ommålade ytskikt och kaklad hall.

Läget är perfekt med endast fem minuters avstånd till stadens pulserande liv samtidigt som ni kan njuta av naturen runt hörnet. Rävgången lockar med härliga promenader och motionsspår året runt. Allt ni behöver finns inom bekvämt promenadavstånd - matbutik, gym, USÖ och annan närservice. För pendlaren finns snabb tillgång till både E18 och centralstationen.

Föreningen HSBs brf Släggan är en trygg och välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger er extra trygghet som boende.

Norr-området är en livfull plats med regional fotboll på Grenadjärvallen och ett rikt utbud av restauranger, bagerier, frisörsalonger och mycket mer.

Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil med bekvämlighet och trivsel. Kontakta oss för att uppleva detta fantastiska hem själva och låt oss vara er guide till ert nya kapitel i livet!

Kontakta Gorm Nordvall för mer info.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna