Näsby, Örebro

Odalgatan 32A

Såld
  • 4 rum
  • 137 kvm
  • Bostadsrätt

Villakänsla i attraktiva Näsby

Varmt välkomna till familjekära Näsby och Odalgatan 32A!
Närmre villakänsla endast ett stenkast ifrån stan kan man inte komma.
Fördelat över två plan och med en boarea på hela 137 kvm möter vi detta förtrollande bostadsrättsparhus.

Välplanerat, komfortabelt och mysigt är bara några av ledorden här. Genom hallen leds vi in i bostadens ljus. Gedigen tvättstuga med gott om utrymme att utföra vardagssysslorna med hjälp av tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning av ett av bostadens två badrum, detta med dusch, wc, golvvärme och kommod. Kök är välutrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Yteffektivt kan matglädjen här uttryckas till familjemåltiderna. I allrum/vardagsrum kan middagen enkelt avnjutas vid den rymliga och ljusa matplatsen för att sedan mysa ner sig framför en tänd brasa i soffan.

Här kan man förlänga vår och höst ute i det stora inglasade uterummet. Hela trädgården och uteplatsen är väl insynsskyddad tack vare häcken och granen som under solens morgontimmar ger en skön skugga i sommarvärmen. Inbjudningarna till vänner, familj och grannar går varma på Odalgatan 32A när ni låter grillen tändas upp och sommarkalaset fyller det lugna området med glada skatt och lekande barns busiga stämmor. Här är livet enkelt för både unga och äldre.

Upp på övre plan finner vi bostadens tre sovrum i mycket bra storlek. Alla välplanerade, harmoniska och genomtänkta med gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Dessutom finns här i hallen en separat klädkammare. Badrum med wc, badkar, kommod och golvvärme finnes också. Bostaden har även en vind och ett förråd om ca10 kvm. Uppvärmning genom frånluftsvärmepump med återvinning, golvvärme samt täljstenskamin på entréplan. Elradiatorer och golvvärmematta (el) på övre plan.

Stabila och solida HSB Brf Näsby erbjuder sina medlemmar mervärden. Föreningen har en gemensam verkstadsbod med bland annat gräsklippare, häcksax, trimmer och högtryckstvätt att tillgå. Det ingår en carportplats med motorvärmareuttag i månadsavgiften och tillhörande elbilsladdare kan nyttjas mot en kostnad på endast 200kr/månad.

I familjevänliga Näsby är avståndet till allt kort. Matvarubutik så som Willys Almby, apotek, flertalet restauranger, gym och äventyrliga lekplatser. Dessutom bor man ett stenkast ifrån Naturreservatet Oset med dess vackra promenadstråk längst sjön Hjälmaren.

Kontakt ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg för mer information, 076 - 677 18 62. Boka din visningstid direkt på vår hemsida redan idag.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna