Mellringe, Örebro

Tulpangatan 73

  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 876 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Bostadsrättsradhus med dubbla uteplatser och låg avgift!

Tulpangatan 73 - Ett tryggt och bekvämt hem för hela familjen att bo, trivas och växa i!

Här välkomnar den underbara uteplatsen som har ett skyddat läge i anslutning till bostadens entré. Tjusig sten- och plattsättning, varvat med grönytor och en takad loungedel. Tillsammans med västerlägets härliga soltimmar erbjuds här en riktig favoritplats för trivsam samvaro, i familj och goda vänners lag.

Entrévåningen presenterar sig med en luftig känsla, med tilltalande ljus och rymd. Köket gör sig direkt närvarande med trivsamma intryck och öppen anslutning mot matplatsen. Härifrån når man även trädgården på baksidan, som ligger i fritt läge mot lummigt grönområde. Denna uteplats formas av bärbuskar, blomster och planteringar som tillsammans skapar en förtrollande liten oas. Här finns utrymme för mysigt trådgårdspyssel eller varför inte lite lugn ensamtid med en bok i famnen. Kort och gott ett uppskattat inslag av växtlighetens iögonfallande charm och smakrika utbud som erbjuder härliga tillgångar för kulinariska intressen och minnesvärda matupplevelser.
Utöver detta så inrymmer bostadsplanet ett helkaklat badrum, två bra sovrum med platsbyggda garderober samt praktisk förvaring i form av den före detta tvättstugan som idag disponeras som förråd.

En trappa upp finner vi det rymliga vardagsrummet, med plats för matsalsdel och ett flödande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här kan man njuta av det något högre och insynsskyddade läget, med utsikt över närområdet. I övrigt inrymmer övervåningen två sovrum, en gästtoalett och ett förråd med fönster, som idag nyttjas som kontor.

Praktiska förvaringsmöjligheter med ett tillhörande förråd som är beläget vid uteplatsen på framsidan.

En välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och gemenskap. Här bor man i en trygg tillvaro, med flertalet uppskattade bekvämligheter och gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och bastu.

Omgivningen har en lugn och barnvänlig karaktär samt bra närservice med skolomsorg, ICA-butik, restaurang och täta busskommunikationer. I närheten finns uppskattade Öknaskogen, med belyst motionsspår, utomhusgym och grillplats. Här bor man dessutom med stadsnära behörighet och bekvämt cykelavstånd till city.

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mellringe, Örebro

Tulpangatan 73

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.