Mellringe, Örebro

Tulpangatan 17

Såld
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Enplasradhus med stor trädgård!

Välkommen till detta bekväma enplansradhus med en stor trädgård och enorm potential, här bjuds ni in till en lättskött boendemiljö med villakänsla!104 smart planerade kvadratmeter, som inkluderar tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett allrum, ett badrum och en separat toalett, samt en praktisk tvättstuga med duschmöjligheter - allt bekvämt på ett och samma plan.

Detta radhus är en del av Brf Björnbäret, en mycket attraktiv bostadsförening med en stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I den redan låga månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband - en extra fördel för de boende.

Radhuset är i vårdat skick, men det finns också möjligheter att sätta sin egen prägel på det. Det inbjudande köket erbjuder gott om arbetsytor och gör matlagningen till en ren glädje. Direkt från vardagsrummet och hallen når du bostadens egen lilla oas - en stor altan med en generös gräsmatta, perfekt för lek, grillning och social samvaro. Här finns också utmärkta möjligheter för trädgårdsentusiaster att odla sina egna växter.

För ytterligare bekvämlighet finns i föreningen en separat tvättstuga, en bastu och en släpvagn som medlemmar kan låna när så behövs. Detta radhus är helt enkelt en dröm för dem som letar efter en harmonisk och bekväm bostadsmiljö med närhet till naturen och alla moderna bekvämligheter.

I Mellringe bor du på ett behagligt avstånd in till city med närliggande natur och livsmedelsbutiker i ett familjevänligt område med närhet till skolor och förskola.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna