Lundby, Örebro

Mandelstensvägen 53

Såld
  • 4 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch 4-rumslägenhet i Lundby!

Unik möjlighet att bo i denna fantastiska 4-rumslägenhet med ett rymligt kök och tre stora sovrum. Här finner du alla de bekvämligheter du behöver för ett bekvämt och harmoniskt hemliv.

Lägenheten erbjuder generösa förvaringsmöjligheter med både förråd och klädkammare. Två badrum gör din vardag ännu smidigare - det ena inkluderar en praktisk tvättavdelning, medan det andra nyligen har renoverats med fräscha ytskikt.

Köket har fått en kärleksfull renovering och är en plats där matlagning blir glädje. Nya golv, väggar och tak ger en modern och inbjudande atmosfär i hela lägenheten.

HSB brf Lunden är en stor välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad som erbjuder er alla förutsättningar för en fin trevnad. Föreningen erbjuder bland annat motionsrum, bastu med relaxavdelning, boulebana och övernattningsrum.

Som boende i Lundby så bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närheten till både naturen, aktiviteter och shopping. Endast några hundra meter från lägenheten hittar ni Ökna naturreservat med motionsspår och fina möjligheter till bär- och svampplockning. I närområdet finns två förskolor och skola f-6. En kort liten bilresa bort så har ni ett snabbt växande Boglundsängen med allt från restauranger, möbelaffär, matkedjor, systembolaget till padelhall, bilaffärer, Biltema, bensinstationer och mycket, mycket mer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna