Lundby, Örebro

Mandelstensvägen 5

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lundbys charmiga 3-rummare, perfekt för familjeliv och lekfulla Stunder

Välkommen hem till denna generösa och välplanerade lägenhet i det barnvänliga Lundby. Ekonomiskt stabil förening och med avgiften som inkluderar värme, vatten, bredband och TV - här är hemmet som har allt!

Välkommen till denna stora och välplanerade lägenhet belägen i det barnvänliga området Lundby i Örebro. Här erbjuds en ljus och rymlig bostad med tre rum och kök, perfekt för den moderna familjen eller den som vill ha gott om utrymme att trivas på.

Bostaden ligger i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låga avgifter. Dessutom ingår värme, vatten, bredband och tv i månadsavgiften, vilket gör det enklare för dig som boende att ha full kontroll över din ekonomi.

Köket är nyrenoverat och håller hög standard, vilket bjuder in till matlagning och sociala stunder med familj och vänner. Det är bara 1 1/2 år sedan renoveringen genomfördes, så du kan vara säker på att allt är i toppskick.

För den aktiva finns även ett gym i föreningen, där du kan träna och hålla dig i form utan att behöva lämna hemmet.

Läget är perfekt för pendlaren eller den som vill ha nära till kommunikationer. Här har du bekvämt gångavstånd till både bussar och tåg, vilket underlättar vardagen och ger dig goda möjligheter att utforska staden och omgivningarna.

Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa lägenhet en optimal boendemiljö för den som söker komfort, funktionalitet och närhet till allt det bästa som Örebro har att erbjuda. Välkommen hem till Mandelstensvägen 5!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se för att boka visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lundby, Örebro

Mandelstensvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.