Lindhult, Örebro

Norra Belltorpsvägen 23

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 3:a med stor balkong!

Varmt välkomna till denna solberikade 3.a med stor balkong!

Välkomna till denna trivsamma bostad som låter en modern planlösning samspela med praktiska lösningar och ge er ett ytsmart hem att trivas i!

Köket är utrustat med hel kyl och frys, spis med induktionshäll samt ugn och micro, alla vitvaror går i klassiskt vitt som samstämmer med övriga köket. Badrummet är helkaklat, har golvvärme, dusch och tvättavdelning med tvättmaskin, tumlare och arbetsbänk. Dessutom gott om förvaring i klädkammare och separata garderober. Genomgående erbjuder bostaden ljusa väggar och parkettgolv vilket gör den enkel att " bara flytta in i" och känna sig som hemma!

Föreningen har förutom gästlägenhet även en gemensam tvättstuga, dessutom garanterar föreningen en p-plats till varje lägenhet, till carport är det dock separat kö.

Södra Lindhult sammanlänkar Adolfsberg med Marieberg och har ett perfekt multiläge beläget med närhet till affär, förskolor och skogsområden och dessutom med snabb anslutning mot såväl Örebro city som Mariebergs köpcentrum. Från Södra Lindhult når du såväl E18 och E20 inom ett par minuter vilket ger ett optimalt läge för dig som pendlar eller reser mycket till andra orter och storstäder!

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!

Mer om mäklarna