Ladugårdsängen, Örebro

Loftbodsgatan 18

Såld
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Stor tvårummare i populära ladugårdsängen!

Välkommen till Loftbodsgatan 18! En rymlig tvårummare på bottenplan med en liten men charmig uteplats och mycket mer!

Ta chansen att bo i denna charmiga 2 RoK lägenhet med en generös yta på 69 kvm, belägen på bottenplan i en välskött förening. Med en smart och välplanerad layout erbjuds du ett bekvämt boende där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad.

Stig ut och njut av den fridfulla atmosfären på den lilla men charmiga uteplatsen. Inne i lägenheten möts du av en rymlig och stilfull interiör som skapar en trivsam miljö.

Dessutom, tack vare rikligt med naturligt ljusinsläpp, badar lägenheten i solens strålar under dagen, vilket ger en ljus och luftig känsla. Sovrummet erbjuder gott om plats för en avkopplande natts sömn, medan det välutrustade köket inspirerar till matlagning och samvaro.

Vidare är det värt att nämna att föreningen Örebrohus nr 45 är en stabil förening med en sund ekonomi. Här får du inte bara tillgång till en härlig bostad utan även förmånen att njuta av en fantastisk innergård. Denna innergård erbjuder en fridfull oas, med bland annat ett vackert orangeri. Dessutom är området omgivet av vackra parker som bidrar till en grönskande och avslappnad atmosfär. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av naturen mitt i staden.

För mer information och för att boka visningstid - kontakta ansvarig mäklare Sanjin Durdevic på telefonnummer 072-213 63 60.

Mer om mäklarna