Hovsta, Örebro

Lundhagsvägen 144

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och barnvänlig trerumslägenhet med naturnära och fint läge!

Hemtrevlig och ljus lägenhet om 79.5 kvadratmeter i populära och trivsamma Hovsta.

Här erbjuds en barnvänlig och hemtrevlig lägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig.

Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är stort, praktiskt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. I det trevliga och funktionella badrummet finns toalett, dusch, badkar, kommod, förvaringsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är stort och harmoniskt och har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Här bor du vid ett av Hovstas bästa lägen, med Förskolan Skogsbrynet och Hovstaskolan runt knuten. Hovsta livs och Naturreservat Gladaberget ligger en cykeltur bort och Kårsta Golfklubb och Lillån center finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna