Hovsta, Örebro

Vetevägen 49

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till Vetevägen 49

Varmt välkomna till en mycket trivsam 3a en trappa upp i välrenommerade Hovsta. Här finns alla förutsättningar för att skapa ert nya näste.

Redan i markplan så inträder ni bostaden via en egen entré och har direkt bra förvaring för ytterkläder och egen trapp upp till lägenheten, Där finner ni ett smakfullt renoverat kök 2015-2016, två gedigna sovrum med renoverade ytskikt för ca 2 år sen, ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen och ett badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Trädäck på framsidan samt ett stort förråd på utsidan.

Som boende i Brf Örebrohus nr 18 så blir ni en del av en mysig och aktiv förening som är mycket populär bland örebroarna. Den förvaltas av riksbyggen och har en god ekonomi.

Här bor du vid ett av Hovstas bästa lägen, med Förskolan Skogsbrynet och Hovstaskolan runt knuten. Hovsta livs och Naturreservat Gladaberget ligger en cykeltur bort och Kårsta Golfklubb och Lillån center finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-732 00 94.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna