Hovsta, Örebro

Lundhagsvägen 150

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Varför välja? Här bor du med både stor balkong och uteplats!

Fantastisk möjlighet att bo med både stor balkong och trivsam uteplats i denna trivsamma 2:a med härligt genomgångsljus och rymliga ytor. En väldigt välplanerad 2:a som erbjuder ett ordentligt kök med hel kyl/frys, diskmaskin, stort vardagsrum med gott om plats för stor soffa, luftigt sovrum med extra ljusinsläpp via hörnfönster. Badrummet är i bra storlek och har både vädringsfönster och arbetsbänk med ho och tvättmaskin. Mycket bra förvaring i stor klädkammare och två rejäla förråd i anslutning till bostaden. I mäklarens tycke en mycket komplett bostad i en välordnad och trivsam förening som erbjuder en angenäm prisbild på parkering med endast 200:-/månaden för carport, 100:-/mån för p-plats och dessutom erbjuder en välskött och trivsam inramning.

Lundhagsvägen 150 är belägen i ett lugnt bilfritt område med närhet till fina motionsspår, förskola/skola samt bra bussförbindelser mot stan

Hovsta ligger perfekt placerat för dig som pendlar mot Örebro eller Lindesbergshållet, gillar naturen och kanske golfar?

Varmt välkomna att boka en ankomsttid till visningen!

Mer om mäklarna