Eyrafältet, Örebro

Isgatan 3

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk Citytrea med fri vy!

Välkomna upp till sjätte våningen och njut av den hissnande utsikten över takåsarna söderut!

Den här ljusa och välplanerade lägenheten med hörnläge och ljusinsläpp från 2 väderstreck erbjuder en fri vy mot de pittoreska takåsarna i söder, vilket ger en känsla av rymd och lugn. Varje kvadratmeter har utnyttjats till perfektion, med smarta lösningar som ger både funktion och stil.

Det moderna köket är perfekt för den matlagningsentusiasten, med en layout som gör det till en fröjd att laga och servera måltider. De smakfulla detaljerna skapar en känsla av lyx och elegans, samtidigt som de praktiska aspekterna bevaras.

Badrummet är en oas av avkoppling med sin stilrena design och bekvämligheter som tvättavdelning. Här kan du njuta av en uppfriskande dusch i en miljö som är både inbjudande och funktionell.

En riktig bonus är den generösa inglasade balkongen på 9 kvm, perfekt för att njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag. Här kan du njuta av frisk luft och vackra vyer, oavsett väderförhållanden.

Dessutom erbjuder lägenheten en praktisk klädkammare, som hjälper till att organisera och hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Här finns gott om förvaringsutrymme för att säkerställa att ditt hem alltid hålls snyggt och organiserat.

Kliv ut från porten och känn hur bekvämligheten och närhet till allt vad staden har att erbjuda med detta centrala läge på Öster!
Föreningen är mycket välskött med bra ekonomi, gemenskap och låg månadsavgift. Den stora gården har utrymme för både lek och rekreation, här samsas grönska och lugna oaser med lekytor för barnen. I närområdet finns bland annat Behrn Arena, Österplan och stadsparken. Dessutom är det gångavstånd till matbutik, gym, restauranger, bra kommunikationer och vackra grönområden.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna