Ekeby-Almby, Örebro

Tallsoppsvägen 3

  • 6 rum
  • 144 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 595 000 kr
Månadsavgift: 8 331 kr/mån

Påkostat radhus med attraktivt gavelläge!

Välkommen till detta fantastiska radhus med ett attraktivt gavelläge i hjärtat av Ekeby Almby. Med hela 144 kvadratmeter boyta erbjuder detta hem generösa utrymmen för familjen att växa och trivas i.

Den rymliga och öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus. Här finns extra takhöjd i både över- och undervåningen, vilket ger en unik atmosfär och ger utrymme för fantastiskt dagsljus att strömma in.

Med fyra mysiga sovrum finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Perfekt för den växande familjen eller som arbetsrum och hobbyutrymmen. Två fullt utrustade badrum gör morgonruschen smidigare och ger extra bekvämlighet för hela familjen.

Det här hemmet är fullt av lyxiga detaljer och påkostade tillval som ger en känsla av lyx och komfort.
Den välskötta trädgården är omgärdad av vackra thujor och erbjuder en fridfull oas för avkoppling och lek. Perfekt för sommarkvällar och grillfester. Med ett söderläge kommer du att älska varje solig dag och njuta av den vackra balkongen med kvällssol.

Här finns gott om plats för flertalet bilar med en praktisk uppfart och carport. Dessutom finns ett förråd för förvaring av dina verktyg och utomhusprylar.

Ekeby-Almby är ett av Örebros mest populära områden och erbjuder den unika kombinationen mellan närheten till Örebro city, sjön Hjälmaren och vackra skogsområden. För barnen finns gott om lekkompisar och närhet till förskola/skola.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ekeby-Almby, Örebro

Tallsoppsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.