Centralt, Örebro

Nygatan 52A

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna inbjudande tvåa som erbjuder ett förstklassigt och högt bekvämligt boende!

Välkommen till denna inbjudande och insynsskyddade tvåa som erbjuder ett förstklassigt och högt bekvämligt boende.

Idylliskt belägen precis invid Citykärnan ligger denna majestätiska tvåa med den karaktäristiska takhöjden, mäktiga kakelugnar samt stora ljuvliga fönster med massor av ljusinsläpp. Dessutom finns sekelskiftesdetaljer såsom höga golvsocklar, takstuckaturer, dubbeldörrar och ett svårslaget centralt, men lugnt läge i Örebros populäraste stadsdel. Välkommen till denna inbjudande och insynsskyddade tvåa som erbjuder ett förstklassigt och högt bekvämligt boende.
Här finner ni en fin genomgående röd tråd av välplanerade rum, gott om förvaringsmöjligheter och en härlig vy från fönsterpartierna som genomsyrar hela lägenheten. Kliar det i odlingsfingrarna finns en rymlig bilfri innergård där rabatterna prunkar.
Väldisponerat och lätt möblerat vardagsrum med fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Fungerande kakelugn. Praktiskt, fullutrustat kök där inget har lämnats åt slumpen. Härlig matplats för middagssällskapet med fin utsikt och vy, här njuter man av sköna kvällar. Köket renoverades -16 med miele vitvaror, integrerad diskmaskin, gråa stilrena köksluckor, skafferi och flera smakfulla val. Vardagsrum och även sovrum bjuder båda på en härlig rymd, ljusinsläpp och varsin kakelugn varav den ena av de är i bruk (vardagsrummet), ett vitmålat badrum med badkar, wc och kommod. Rymlig hall med gott om förvaring.

För shopping eller en middag på stan når ni stor del av stans utbud på några minuters promenad. Strax utanför föreningens hus med en promenad genom Oskarstorget ligger Svartån med Stadsparken, utegym och lekplats. Stadsträdgården bjuder både på café och restaurang, den fina kvartersbutiken ICA NÄRA ligger i samma kvarter.
Till Hjälmaren och strövområden är det inget nämnvärt avstånd. Dit tar du dig med cykeln på bara två låtar i hörlurarna. Sammantaget en bostadsrätt därifrån du når det mesta på cykel!

Att cityläget knappast kan bli bättre är ett faktum. Gatorna är lugnt belägna med Stadsparkens grönska intill, samtidigt som du är alldeles inpå citypulsen. På ett par minuters till fots nås kultur, butiker, kaféer och populära matställen. Kulturutbudet i Örebro är oerhört rikt med konsthall, teater, konserthus, biograf och gallerier runt hörnet. På bekvämt avstånd finns också Sörbybacken med allt därtill.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna