Centralt - väster, Örebro

Karlslundsgatan 22B

REDO™
  • 2,5 rum
  • 77,2 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftesdröm i Brf Egen Härd

Varmt välkomna till denna magiska sekelskiftesdröm på Karlslundsgatan 22B!
Porten öppnas och endast en våning upp möter vi detta kärleksfulla och välvårdade hem. Hela bostaden är präglad av dess anor från förr, men med komforten från nu. Stora och vackra fönster med djupa fönsterbrädor, takrosetter, breda golvlister och charmiga trägolv. Allt med en obeskrivlig känsla som bör upplevas på plats!

På väldisponerade 77,2 kvm fördelat över trivsamma och ljusa tre rum och kök leds vi in i hallen med gott om förvaring. Vidare in i sovrummet där nuvarande ägare smakfullt och praktiskt platsbyggt garderobssystem bredvid och ovanför säng. Genom dubbeldörrarna öppnas bostaden upp till vardagsrummet med gott om yta att bjuda in till tacosmys och sällskapsspel. Här finner vi även en praktisk garderob med möjlighet till ytterligare förvaring. Alla väggar är målade i mjuka toner för genomgående harmoni genom hela bostaden.

Ett fullt utrustat kök med bland annat kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Väldisponerat med förvaring och arbetsyta för att uttrycka all sin matglädje samtidigt som gästerna avnjuter lite tapas. Dessutom ryms ett rejält matbord med plats för många trevliga middagar med vänner och familj. Under sommarhalvåret kan eftermiddagskaffet eller måltiden enkelt avnjutas på den trevliga balkongen i västerläge mot den lummiga innergården. Badrummet är helkaklat med ett vackert mosaikgolv med dusch, WC och stilrena badrumsmöbler.

På Karlslundsgatan 22B får ni den stabilitet och trygghet som många bara drömmer om. BRF Egen Härd i Örebro är en av stans absolut bästa föreningar med en mycket låg belåningsgrad. Parkering med motorvärmare kan hyras av föreningen för 400kr/månad där separat kö tillämpas. I fastighetens källare finns tvättstuga, torkrum, cykelrum och hobbyrum. Som boende här får du även nyttja föreningens bastu och samlingslokal. Till bostaden hör både ett vinds- och källarförråd.

Väster och dess härliga omgivning erbjuder närhet till bl.a. matbutiker, apotek, skola, vårdcentral och restauranger. Endast en kort cykel- eller busstur tar dig upp till stan och utbudet av både shopping, kultur och nöje är stort. Här är närheten till citypuls och natur otvivelaktig där lördagspromenaden kan avnjutas längst Svartån eller omsluten av i västers vackra arkitektur.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan, 076-6771862.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt - väster, Örebro

Karlslundsgatan 22B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.