Centralt - väster, Örebro

Ekersgatan 4B

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Bo med grymt cityläge i bra planerad 2:a med balkong och genomgångsljus!

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 2:a med genomgångsljus och balkong mot innergård. Både sovrumsfönster och köksfönster vetter in mot innergården vilket bjuder på såväl morgonsol som ett lugn mitt i stan.
Vardagsrummet är stort har gott om plats för såväl vardagsrum som matbord, för den som är i behov av sovalkov kan man med fördel sätta rumsavdelare eller sängskåp där matbordet står idag. Köket har neutrala färger, utrustat med hel kyl och frys samt diskmaskin.
Badrummet är helkaklat, har handdukstork och golvvärme renoverades i samband med stambytet 2014, förberett för tvättmaskin.

Att Bo på Ekersgatan 4B ger ett perfekt cityläge med gångavstånd till såväl stadspulsen med dess utbud av restauranger, butiker och nöjen dessutom runt hörnet vilar Vasastan som erbjuder allt från små lokala butiker till mataffär, bankkontor, pizzeria mm.

Visste du att:

Föreningen har 41 garageplatser på 39 bostadsrätter, separat kö tillämpas. Priset för garageplats är angenäma 270 :- /månaden!

Föreningen har en god ekonomi med låga lån vilket ger dig som köpare en trygghet. En förening med god ekonomi är alltid positivt för dig som köpare inte minst under tuffare ekonomiska tider.

Föreningen har en trivsam innegård med tillgång till utemöbler och grillar, en oas mitt i stan.

Varmt välkomna att boka visning med oss på SkandiaMäklarna.
Passar inte visningstiden? Det löser vi ta kontakt med ansvarig mäklare.

Möjlighet finns till Sneak Peak via digital visning, perfekt för dig med tight schema eller som har en bit att åka!

Mer om mäklarna