Centralt - väster, Örebro

Hertig Karls allé 75C

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Balkong mot innergården i västerläge. Mycket stabil förening med god ekonomi!

Det är lugnt och nära till det mesta såsom mataffärer och grönområden (blir nog lätt en hel del picknick i parken på andra sidan vägen). Gångavstånd till stan och stationen. Bra bussförbindelser till ex. universitetet.
Porttelefon och säkerhetsdörr med kamera.

Varmt välkomna till en stilren tvårumslägenhet med ett underbart läge på omtyckta Väster, här är det svårt att inte känna sig som hemma!

Den här fina tvåan på 56 kvadratmeter är disponerad på ett optimalt sätt. Här möts du av en rymlig, inbjudande hall. Köket är fräscht renoverat med full maskinell komfort, här erbjuds såväl goda arbetsytor som förvaring. Gott om utrymme för matplats i matsal. Ett rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och utgång mot den härliga inglasade balkongen i västerläge. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av platsbyggda garderober. Matrummet skulle kunna användas till ett extra litet sovrum. Förråd finns i källaren och det är möjligt att hyra parkeringsplats till ett förmånligt pris.

HSB Brf Flädern är en stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Bankskulden ligger endast på 2 765 kr/kvm och föreningen äger marken. Föreningen har ingen planerad höjning av månadsavgifterna. Under åren har man bland annat utfört helrenovering med stamrenovering, bytt till säkerhetsdörrar och även byggt ut balkongerna så att de har blivit större. Balkongen ligger med fritt läge in mot innergården och villaområdet. Västerläge med gott om soltimmar på eftermiddag och kväll. Nuvarande ägare har även glasat in balkongen. Föreningen har även ett gemensamt avtal för hushållsel vilket är mycket förmånligt för medlemmarna då de endast betalar för sin egen förbrukning, ej fasta kostnader. Sammanfattningsvis en mycket trygg och stabil förening att köpa en bostad i och trivas!

Här bor man med närhet till Västers generösa utbud av butiker, restauranger och vackra parkområden. Goda bussförbindelser till Universitet och övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på ca 5 minuter och bostaden ligger även på rätt sida av stan för att ta sig smidigt ut på E18 för den som pendlar.

Säljarens ord; Vi trivs i området! Det är lugnt och nära till det mesta såsom mataffärer och grönområden (blivit en hel del picknick i parken på andra sidan vägen). Gångavstånd till stan och stationen. Bra bussförbindelser till ex. universitetet.
Om vi får säga själva så är det smakfullt renoverat med bibehållen charm och karaktär, högt i tak. Bra planlösning, känns större än 56 kvm. Då vi har mycket saker har det varit toppen med så mycket förvaringsmöjligheter med flera inbyggda skåp och garderober.
Känt oss trygga i området. Porttelefon och säkerhetsdörr med kamera.
Mysig och rymlig inglasad balkong med utsikt över villaområdet. Många härliga soltimmar på balkongen med vänner och familj. Även häng på balkongen vintertid.
Fräsch tvättstuga och lätt att få tid.
Låg månadsavgift :)

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Paola Ingeby för mer information, 070- 732 01 04.
Alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se

Välkommen Hem.

Mer om mäklarna